torstai 16. toukokuuta 2019

Muuttoliike alkoi

Toissapäivänä se sitten alkoi, pienoisten muutto omiin koteihinsa. Ensimmäisenä maailmalle lähti Giselle, joka muuntautui Alliksi ja asustelee nykyään Raumalla. Tämän päivän muuttaja oli Gil, joka iltapäiävllä matkaili kotiinsa Kouvolaan ja tuntee nykyään nimen Leevi. Viestit ja videot maailmalta kertovat, että pikkumuuttajat ovat olleet ihan reippaina uusissa kodeissa vaikka kaikenlaista uutta ja jännää eteen on tullut.

Ennen lähtöä tehtiin suuri loppupunnitus, ja todettiin että ihan kivasti on ruoka maistunut ja ihan hyvänkokoisia pentuja ovat kaikki, vaikka kokoero suurimman ja pienimmän välillä onkin 1,5 kg. Pulska Leevi-Gil painoi keskiviikkona 5,7kg ja pikkuisin kaikista Glenn 4,1 kg. Siihen väliin asettui sitten välikoon pojat 5,3kg panollaan, Alli-Giselle 4,6kg:llaan, ja kaksi muuta tasapaksua tyttöstä 4,4 kg painollaan. Vertailun vuoksi, Hippu-Mamma itse painoi 3,6kg samanikäisenä eikä se ollut pentueensa pienin.

Hippu on ottanut pentujen lähtemisen lunkisti. Tosin tänään illalla Leevin lähdettyä se iltaulkoilulla taisi tuntea jonkinlaista tarvetta seurustella enemmän jäljelä olevan lapsilaumansa kanssa. Pennut eivät juurikaan ole ulkona kiipeilleet Hipun päällä, jo siitäkin syystä että lintujen ilmaantunminen pihapuihin on pitänyt Hippua ja Kukkaa kovin kiireisenä. Mutta nyt illalla se pyöriskeli ja kieriskeli pentujen kanssa, ja seuraili vähän muutenkin välillä niiden menoa. Ehkä sille tuli mieleen vähän kuitenkin pitää huolta, etteivät kaikki heti häviäisi... Muutenkin lauma tuntuu jo älyttömän pieneltä, kun 2 on poissa. Lauantai-iltana on varmasti ihan autiota, kun Gustav ja Ginakin ovat lähteneet.

Kuvasatoa viisikin iltaulkoilulta, videointi alkaa olla jo aika mielenkiintoinen ajatus, kun kaksi pentua viipottaa tuolla, yksi tuolla, ja joku on hetken hukassa kokonaan... :D


Mamman kimpussa


Mamman kanssa retkeilemässä


Äiti vähän relaa


Sukka josta on saatu ihan mahdottomasti iloa, sitä riepotettaessa ja sitä katsellessa


Tunneli Kiinaan