torstai 9. toukokuuta 2019

Tarkastettuja sukanriepottajia

Tällä viikolla oli suurten päätösten aika. Ensin kuitenkin matkailtiin eläinlääkärintarkastukseen saamaan vähän virallista tietoa kustakin pennusta ja mikrosirut niskaan Eli porukka pakattiin "kissankuljetuslaatikkoihin" ja auton peräkonttiin. Automatka sujui muuten rauhallisesti mitä nyt yksiöön itsensä arponut Gina-neiti vähän lauleskeli.  Perillä oltiin tosi reippaita tutkimuksissa eikä Ginaakaan enää yhtään laulattanut perille tultua. Kaikki penntu todettiin terveiksi, purennat ovat ok ja pojilla on mitä pojilla kuuluu olla. Kotimatka sujuikin sitten hyvin rauhallisissa merkeissä, takapaksissa hiljaisuus,  ja kotona päästiinkin sitten suoraan iltatemmellykselle pihalle.Pennuista onkin tullut hyvin innokkaita ulkoilijoita. Enää niitä ei tarvitse kanniskella ulos tai ulko-ovelle, kun pentuvankilan oven avaa, juoksee sieltä siivo jono ulko-ovelle, enää ei kukaan eksy matkalla joukosta. Ja pihallahan on kivaa. Tämän viikon uusiin taitoihin, tai toden teolla käyttöön otettuihin taitoihin kuuluu kantamis- ja vetoleikit. Pihaltahan löytyy kaikenlaista, kukkaruukuista vanhoihin lelunraatoihin ja pyykkinarulta joskus pudonneisiin sukkiin. Niitäpä sitten on ollut todella riemullista retuutella kavereiden kanssa saunan alle säilöön ja sieltä pois.
Kasvattaja elelee juuri nyt aika hektistä elämää jonka vapaa-ajan siis täyttää lähinnä koiranulkoilutus; mamma ja mummit haluavat lenkilleen, ja pikkuisetkin pitävät jo tarkkaan lakisääteisistä ulkoiluistaan kiinni. Niinpä mielenkiinnolla odotan huomista uhattua sadeiltapäivää ja sitä kuinka selittää seitsemälle ulosvaativalle pikkuwalesille että siellä sataa ja on märkää... Paria pentua sateessa vielä helposti ulkoiluttaakin, mutta 7:n kanssa tulee jo mukaan jokunen x-factor... Katsotaan kuka antaa ensiksi periksi. 

Niin, ja onhan pennut nyt nimetty virallisin nimin ja rekisteröitykin siis. Rikosrekisteröity 😂, voisi kai sanoa. Heistä tuli:
Dirlian Gangster Indeed - Gustav
Dirlian Gangster Prankster -Gil
Dirlian Gentleman Criminal - Glenn
Dirlian Greatest Gunman - Greg
Dirlian Gangster's Bride - Gina
Dirlian Granny's Pride - Gabriella
Dirlian Guilty Pleasure - Giselle

Päätökset on siis kaikehty kuka muuttaa ja mihinkin, ja onkin järkyttävää ajatella että viikon päästä väki vankilassa alkaa tosissaan vähetä. Onneksi kuitenkin on taas jokunen pentu vähän pidempään ettei jouduta kummalliseen hiljaiseen tyhjiöön liian äkkiä. No tällä kertaa tyhjiötä varmaan tehokkaasti poistaa kotiinjäävä "Neiti Wilda-Gabriella", jonka etunimi on vielä hiukan hakusessa 😄