sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Pennut 5 vkoa

Olinpa aikeissa laittaa otsikoksi järkytysten päivä, mutta ajattelin sitten että joku jo järkyttyy ja ajattelee jotain oikeasti järkyttävää tapahtuneen. Vaan ei , pikkukoiria on vain järkytelty pienillä muutoksilla ja uusilla elämyksillä.

Alkoi jo olla korkea aika saada pikkutemmeltäjille enemmän juoksutilaa, joten oli aika laittaa koko pentuaitauksen kapasiteetti käyttöön ja laajentaa heidän vankilaansa jälleen. Perusteellisen siivouksen ja rakennustöiden ajaksi pikkuväki joutui lusimaan tilapäisvankilaan, mikä ei heistä ollut kovinkaan kummallista.


Isompi uusi koti oli sitten ensi alkuun vähän jännä paikka. Tulihan siinä ainakin puolet avarammat oltavat, ja pari uutta elementtiä ihmeteltäväksi. Tutkiskellaan paikkoja

Ja kuinkas sitten kävikään...


Toinen  päivän järkytyksistä oli ulkoilemaan joutuminen. Kyllähän sitä jo torstaina pikkuhetki kokeiltiin, kovan piipityksen se aiheutti silloin, ja melkein yhtä kovan edelleen. Kuvaa ei saatu taltioitua paljoa, kun piti vähän valvoa missä piipittäjät menevät. Glenn tuntuu tällä hetkellä olevan lauman rohkein, sinne se oli kovaa vauhtia menossa saunan alle mamman vanavedessä. 


Onneksi uudessakin kodissakin ruokaa saa, ja se ruoka maittoi, ja sen jälkeen jaksoi vähän touhutakin nyt jo turvallisen tuntuisessa pentuvankilassa. Jossa ensimmäiset ja notkeimmat muuten jo kiipeilevät kaltereita vasten. Enteilee portin sulkemista, onneksi Hippu jo ny hyppiä leiskauttelee aidan yli mistä sitä huvittaa. Varmaankin jäänyt selkärankaan edellisten pentujen ajoilta kun niitä piti käydä katsomassa. 

 
Alkoihan se väsymyskin vihdoin jo vähän painaa.