keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Uusi makuelämys


Pennut ovat edelleen ahkeroineet maitobaarin asiakkaina, mutta tänään suuhun livahti ensimmäistä kertaa uusia makuja, oli matolääkkeen aika. Puoliunisille pennuille oli tahna helppo syöttää, mutta aiheuttihan se melkoista maiskuttelua, mokoma tahmea töhnä. Mutta äkkiä maistelusta päästiin yli ja uni taas otti valtaansa. Yksi ja toinen pennuista oli vain saanut vähän osumaa kaverin suusta lennähtäneistä lääketahnaroiskeista. 


Pennut muistuttavat jo kovasti pienenpieniä koiria, "marsuvaihe" on jäänyt taakse, vauhti laatikossa on kiihtymään päin, ja on alettu myös "löytää" kavereita, Muutaman kerran olen jo onnistunut bongaamaan ihan aitoa kaverin nujuutusta. Alla lyhyt tyylinäyte Gabriellalta ja Giselleltä, ikävä kyllä kysken kuvaamisen puhelimeni ilmoitti että muisti on täynnä, ja loppu siskosten "painista" meni sitten ohi.
Sitten vielä mammapäivitys. Maanantaina kävimme Hipun kanssa kontrolliverikokeessa. Tulehdusarvo oli laskenut paljon, melkein normaaliin takaisin, ja Hippu sai luvan lopettaa lääkekuurinsa. Huolestuvainen matte tietysti seurailee jokaista pihahdusta ja puhahdusta huolissaan, mutta omalta itseltään tuo mammakoira on nyt viikonlopusta lähtien vaikuttanut. Ja mikä oli ihan huippua, pikkuisten mahat eivät menneet mamman lääkekuurin takia sekaisin kuten joskus on käynyt ja yleisesti on tapana.